Телефони и таблети

Asus Fonepad HD7

Asus Fonepad HD7

30.00 лв.

Intel Atom Z2520

1 GB DDR

8 GB

Lenovo TB-8504X

Lenovo TB-8504X

100.00 лв.

2 GB DDR3

16 GB

1280 x 800

1 - 2 от 2 Продукта (1 стр.)

Телефони 

Мобилните телефони и в частност смартфоните, са много търсени устройства, но в повечето случаи потребителите ги взимат на база външният им вид.

Как да изберем телефон?

Първото и основно нещо при избора на телефон е да преценим за какво освен обаждания искаме да го ползваме. Условията, в които се го употребяваме също не бива да бъдат пренебрегвани още в самото начало на изборния процес.

Всеки смартфон се отличава със своите особености и е важно много добре да се запознаем с начина на употребата и очакваната функционалност.  Има модели, които са предназначени за употреба в екстремни условия, подложени са на удари, заливания с течности. Други са със специални за меломаните функции.  Друг вид телефони са снабдени с подобрени фотоматрици, правещи качествени снимки с висока разделителна способност.

Таблети

Таблетите са изключително удобна и функционална вещ, която може да се движи с нас напълно спокойно, а в същото време изпълнява голяма част от задачите, които вършим с лаптопите или компютрите си. 

Какво прави таблетите предпочитано устройство?

Съществуват няколко причини, позволяващи на таблетите да изместят по популярност стационарните десктоп компютри:

  • тъчскрийна на таблета е едно от най-големите предимства, тъй като напълно замества физическата клавиатура и мишка;
  • удобна и оптимизирана за работа с малък сензорен екран операционна система, осигуряваща богата функционалност;
  • бърза връзка с интернет чрез наличните Wi-Fi и 4G модули;
  • мултимедийни възможности.

Каква големина на екрана да изберем?

Изборът на размер е строго индивидуален. Преди няколко години оптималната големина на дисплея беше 8 инча, но днес се предлагат и по 10 и 11-инчови устройства.

Коя операционна система да предпочетем?

Най-популярните към момента мобилни платформи са Android на компанията Google, iOS на Apple и Windows Phone на Microsoft. Ето и техните основни характеристики, за да можете да направите най-добрия избор за себе си. 

  • Android OS е отворена система и това я прави подходяща за инсталиране в много от смарт-устройствата, без значение от производителя. На разположение на потребителите е богат фирмен магазин за безплатни и платени приложения;
  • Apple iOS е следваща по популярност операционна система. Тя за разлика от първата се използва само и единствено в апаратите на компанията iPhone и се отличава с простота си на употреба, изключителната функционалност и сигурност;
  • Microsoft Windows Phone се използва масово в различните модели апарати, но пък тя не може да се похвали с голям архив от налични приложения.

Защо да вземем телефон или таблет втора употреба от Impacto? 

Безкомпромисността с качеството, която Impacto демонстрира в подбора на техника, се отнася в пълна сила и за телефоните и таблетите, както и всички други видове смарт устройства.. 

Висококвалифицираните специалисти на компанията провеждат тестове и отстраняват възникнали проблеми. Те разполагат с всички необходими инструменти, за да обслужат всяка марка телефон или таблет. 

Покажи повече

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 199450 лв.

Windows

Вземете легален Windows на изгодна цена

Гаранция и сервиз

Всички наши продукти са с гаранция

Купи на изплащане

Може да закупите всеки наш продукт на изплащане

Не пропускай най-атрактивните предложения.