Мрежови устройства / Рутери

последни бройки
TP Link TL-WN722N

TP Link TL-WN722N

28.00 лв.

последни бройки
TP-LINK Archer C50 AC 1200 dual band

TP-LINK Archer C50 AC 1200 dual band

70.00 лв.

последни бройки
TP-LINK WR820N 300Mbs

TP-LINK WR820N 300Mbs

36.00 лв.

1 - 3 от 3 Продукта (1 стр.)

Мрежови устройства / Рутери

Рутерът е част от компютърните мрежи. То обаче е самостоятелно мрежово устройство и служи за управление на разпределянето на пакетите между различни мрежи или различни сегменти от дадена мрежа. По-просто казано, ако използвате компютър и се свързвате към интернет, посредством безжична връзка, рутерът е този, който ни осигурява тази връзка. 

Какво трябва да знаем за рутерите

Рутерът приема външния интернет сигнал и го прави достъпен за всички компютри, лаптопи, телефони и др. в дома ни. Той ги свързва във вътрешна домашна мрежа. Моделите за домашна употреба обикновено са с четири порта, тоест можем да свържем до четири потребителя посредством кабел. Но за удобство, съвременните модели предоставят и възможност за  безжичната връзка.

Видове мрежови устройства

Едни от най-големите производители на компютърна периферия предлагат богато разнообразие от модели, които се различават по

  • възможности;
  • мощност;
  • допълнителни екстри и опции.

Рутери втора ръка от Impacto

При нас ще намерите широка гама компютърна периферия втора употреба. Сред популярните артикули в тази категория са геймърски мишки, клавиатури и слушалки на RAZER. Всички наши продукти са специално подбрани, тествани и ъпгрейднати по 20+ показателя.

Компания Impacto е вече повече от 15 години на пазара, като се нарежда измежду най-големите вносители на компютърна техника втора употреба. 

През годините изградихме добра партньорска мрежа, която ни дава възможност да подбираме сред най-добрата техника, която дори и втора употреба, работи и изглежда като нова.

Тук ще намерите и разнообразие от висококачествени рутери втора ръка, осигуряващи стабилен и сигурен достъп до интернет. 

Покажи повече

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 199450 лв.

Windows

Вземете легален Windows на изгодна цена

Гаранция и сервиз

Всички наши продукти са с гаранция

Купи на изплащане

Може да закупите всеки наш продукт на изплащане

Не пропускай най-атрактивните предложения.