Уеб камери

Няма продукти в тази категория.

Уеб камери

В последно време уеб камерите станаха основно изискване в бизнес света, тъй като голяма част от срещите се изнесоха онлайн. Повечето лаптопи са снабдени с вградени камери, но когато говорим за персонални компютри, това не е така. Ето защо уеб камерите се свързват към нашия компютър, а в много от случаите и към интернет. Нейната главна цел е да записва видео или да изпраща такова на живо към уеб сайт или друг монитор. Каква камера да изберем зависи от много фактори, най-главният от които е за какво ще я използваме. Онлайн интервю за работа, видеоразговори с приятели или онлайн стрийминг, са само част от възможностите за употреба на уеб камерата. 

Каква уеб камера да изберем?

Различните функции на моделите разграничават уеб камерите и ни помагат да изберем правилната за нас. Това, на което трябва да обърнем внимание при избора е:

  • Предназначение – това е най-основната част, определяща избора. Може да я използваме за уеб семинари, видео блог или чатове, конферентни разговори, онлайн курсове и интервюта. От предназначението зависят всички останали фактори при избора;
  • Бюджет – цените на устройството са различни, в зависимост от производителя, функциите и т.н. Определянето на бюджета може да не ни накара да се лишим от определена функционалност на уеб камерата, ако се възползваме от предложенията на Impacto от уеб камери втора ръка;
  • Резолюция – колкото по-висока е тя, толкова по-добър е образът.;
  • Леща – тъй като тя улавя светлината, която пада върху обекта и после сензорът на устройството го превръща в цифров образ, колкото по-голямо е нейното качество, толкова по-висококачествен образ ще имаме;
  • Автофокус – дори и да се движим по време на разговора, автофокусът проследява лицето ни и гарантира, че то ще остане добре фокусирано.

Видове уеб камери

Съществуват много различни видове уеб камери. Разликата между тях не се определя еднозначно. Има такива с:

  • с вграден микрофон или без;
  • дизайн, позволяващ въртене; 
  • с кабел или безжична.

Безжичните имат и друга разновидност – USB камери. Те са по-скъпи от тези с кабел, но дават много по-голямо удобство. Можете да ги закупите втора употреба и по този начин ще спестите средства, но ще си осигурите качествена камера. 

Защо да купим уеб камера втора ръка от Impacto?

Всеки човек се съобразява с бюджета си при покупката на определени стоки. И често оставаме разочаровани от факта, че трябва да се лишим от някои функционалности, за да се вместим в бюджета си. Но, доверявайки се на Impacto, често можем да се сдобием с технологична вещ, която задоволява всичките ни желания и потребности на много изгодна цена. 

Компания Impacto е вече повече от 15 години на пазара, като се нарежда измежду най-големите вносители на компютърна техника втора употреба. 

През годините изградихме добра партньорска мрежа, която ни дава възможност да подбираме сред най-добрата техника, която дори и втора употреба, работи и изглежда като нова.

Тук ще намерите и разнообразие от висококачествени уеб камери втора ръка, осигуряващи стабилен и сигурен достъп до интернет. 

Покажи повече

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 199450 лв.

Windows

Вземете легален Windows на изгодна цена

Гаранция и сервиз

Всички наши продукти са с гаранция

Купи на изплащане

Може да закупите всеки наш продукт на изплащане

Не пропускай най-атрактивните предложения.