Уеб камери

Камера Creative Live! Cam Sync 1080p

Камера Creative Live! Cam Sync 1080p

60.00 лв.

1920x1080

Двоен микрофон

Privacy cover

последни бройки
Камера HAMA Spy Protect

Камера HAMA Spy Protect

48.00 лв.

1280x720

Единичен микрофон

Privacy cover, LED light

1 - 2 от 2 Продукта (1 стр.)

Уеб камери

В последно време уеб камерите станаха основно изискване в бизнес света, тъй като голяма част от срещите се изнесоха онлайн. Повечето лаптопи са снабдени с вградени камери, но когато говорим за персонални компютри, това не е така. Ето защо уеб камерите се свързват към нашия компютър, а в много от случаите и към интернет. Нейната главна цел е да записва видео или да изпраща такова на живо към уеб сайт или друг монитор. Каква камера да изберем зависи от много фактори, най-главният от които е за какво ще я използваме. Онлайн интервю за работа, видеоразговори с приятели или онлайн стрийминг, са само част от възможностите за употреба на уеб камерата. 

Каква уеб камера да изберем?

Различните функции на моделите разграничават уеб камерите и ни помагат да изберем правилната за нас. Това, на което трябва да обърнем внимание при избора е:

  • Предназначение – това е най-основната част, определяща избора. Може да я използваме за уеб семинари, видео блог или чатове, конферентни разговори, онлайн курсове и интервюта. От предназначението зависят всички останали фактори при избора;
  • Бюджет – цените на устройството са различни, в зависимост от производителя, функциите и т.н. Определянето на бюджета може да не ни накара да се лишим от определена функционалност на уеб камерата, ако се възползваме от предложенията на Impacto от уеб камери втора ръка;
  • Резолюция – колкото по-висока е тя, толкова по-добър е образът.;
  • Леща – тъй като тя улавя светлината, която пада върху обекта и после сензорът на устройството го превръща в цифров образ, колкото по-голямо е нейното качество, толкова по-висококачествен образ ще имаме;
  • Автофокус – дори и да се движим по време на разговора, автофокусът проследява лицето ни и гарантира, че то ще остане добре фокусирано.

Видове уеб камери

Съществуват много различни видове уеб камери. Разликата между тях не се определя еднозначно. Има такива с:

  • с вграден микрофон или без;
  • дизайн, позволяващ въртене; 
  • с кабел или безжична.

Безжичните имат и друга разновидност – USB камери. Те са по-скъпи от тези с кабел, но дават много по-голямо удобство. Можете да ги закупите втора употреба и по този начин ще спестите средства, но ще си осигурите качествена камера. 

Защо да купим уеб камера втора ръка от Impacto?

Всеки човек се съобразява с бюджета си при покупката на определени стоки. И често оставаме разочаровани от факта, че трябва да се лишим от някои функционалности, за да се вместим в бюджета си. Но, доверявайки се на Impacto, често можем да се сдобием с технологична вещ, която задоволява всичките ни желания и потребности на много изгодна цена. 

Компания Impacto е вече повече от 15 години на пазара, като се нарежда измежду най-големите вносители на компютърна техника втора употреба. 

През годините изградихме добра партньорска мрежа, която ни дава възможност да подбираме сред най-добрата техника, която дори и втора употреба, работи и изглежда като нова.

Тук ще намерите и разнообразие от висококачествени уеб камери втора ръка, осигуряващи стабилен и сигурен достъп до интернет. 

Покажи повече

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 199450 лв.

Windows

Вземете легален Windows на изгодна цена

Гаранция и сервиз

Всички наши продукти са с гаранция

Купи на изплащане

Може да закупите всеки наш продукт на изплащане

Не пропускай най-атрактивните предложения.