Доставка и връщане

Всички доставки в рамките на територията на България, се извършват от куриерска фирма Speedy в рамките на един работен ден.

Доставката на всички поръчки на стойност над 199 лв. е за сметка на Импакто ЕООД. При поръчка на стойност под 199 лв., доставката се поема от клиента. Поръки направени до 16:00 часа, ще  бъдат доставени до следващия работен ден, освен ако няма непредвидени, независищи от Импакто ЕООД причини за забавянето и.

Всеки клиент може да закупи стока от Импакто ЕООД като заплати:

 • В брой
  В брой в магазина или чрез куриер - наложен платеж. Всяка стока се изпраща с преглед преди плащане и тест ако е възможно да се тества на място в куриерския офис. 
 • С кредитна / дебитна карта
  Може да платите с дебитна или кредитна карта в магазина на място или при получаване на пратката в офис на куриер.
 • По банка
  Може да платите по банков път. След направената поръчка, ние ще се свържем с Вас и ще  изпратим проформа фактура за плащане. Последващо издаване на фактура и изпращане на стоката се случва след получаване на средствата в наша банкова сметка.
  Възмоност е отстрочено плащане, което се договаря индивидуално (Важи само за юридически лица)
 • На изплащане с TBI Bank
  Може да платите на няколко вноски (на изплащане) като предварително заявите този начин. Ние ще се свържем с Вас и ще кандидатстваме за желания от Вас кредит към наашите партьори TBI Credit. При одобрение от тяхна страна, ние ще изпратим продукта към Вас като ако е посочена първоначална вноска то ще трябва да се издължи като наложен платеж през куриер или плащане в кеш ако клиента желае да вземе продукта на място в магазина

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 199450 лв.

Windows

Вземете легален Windows на изгодна цена

Гаранция и сервиз

Всички наши продукти са с гаранция

Купи на изплащане

Може да закупите всеки наш продукт на изплащане

Не пропускай най-атрактивните предложения.