Клавиатури

7

Безжични и жични клавиатури за лаптопи и компютри 

Геймърска клавиатура Bloody B314

Геймърска клавиатура Bloody B314

78.00 лв.

Комплект Hama Cortino

Комплект Hama Cortino

40.00 лв.

Комплект Omega OKM 071B BG

Комплект Omega OKM 071B BG

27.00 лв.

Клавиатура Hama KC-200

Клавиатура Hama KC-200

20.00 лв.

Черен

С кабел

USB

последни бройки
Клавиатура Natec Genesis Rhod 220

Клавиатура Natec Genesis Rhod 220

34.00 лв.

Черен

С кабел

USB

Клавиатура Omega OK - 05

Клавиатура Omega OK - 05

11.00 лв.

Черен

С кабел

USB

1 - 7 от 7 Продукта (1 стр.)

Клавиатури

Независимо как е подредена, дали е свързана посредством кабел или USB, дали е интегрирана в лаптоп или е свързана към персонален компютър, клавиатурата е онова устройство, което спомага за ръчната комуникация с компютърната система. Посредством клавиши ние въвеждаме букви и цифри, като по този начин даваме команди на софтуера. 

Какво представляват клавиатурите?

Клавиатурата се състои от миниатюрни ключета с азбучно-цифрови и други означения, които позволяват на потребителя да въвежда информация директно в компютъра. Клавиатурите се развиват успоредно с компютърните системи. В началото те са били с 83 клавиша, след това стават със 101/105 клавиша. Има също няколко вида конектори за свързване на клавиатурата към компютъра.

Какви видове клавиатури има?

Клавиатурите могат да се разделят по няколко различни показателя. 

  • Свързване. По начина по който осъществяват контакт с компютъра, клавиатурите могат да бъдат безжични, жични, вградени и др. 
  • Употреба. В зависимост от предназначението, за което се търси и използва клавиатурата може да бъде гейминг, за писане, мембранни и механични решения. 

Как да изберем най-подходящата клавиатура за нас?

Естествено на първо място трябва да определим за какво ще използваме клавиатурата, която искаме да закупим. След това е добре да сме наясно какъв формат ни устройва – голяма, малка, със специална клавиатура за цифрите. 

Следващата стъпка е начина на свързване с компютъра и разбира се дали са удобни клавишите и начина, по който те реагират на натиска на пръстите ни. 

Ако за вас избора на по-качествена и удобна клавиатура е важен, но искате на я купите по-евтино, решението е клавиатура втора ръка от Impacto. 

Защо да изберем клавиатура втора ръка от Impacto?

За някои професии, както и за любителите на компютърните игри (гейминг), клавиатурата е от съществено значение. При нас ще намерите и геймърски клавиатури с високо качество на изгодна цена. Всички наши продукти са специално подбрани, тествани и ъпгрейднати по 20+ показателя. През годините изградихме добра партньорска мрежа, която ни дава възможност да подбираме сред най-добрата техника, която дори и втора употреба, работи и изглежда като нова.

Покажи повече

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50450 лв.

Windows

Вземете легален Windows на изгодна цена

Гаранция и сервиз

Всички наши продукти са с гаранция

Купи на изплащане

Може да закупите всеки наш продукт на изплащане

Не пропускай най-атрактивните предложения.