За нас

За компанията

Импакто ЕООД оперира на пазара от 2003 година и днес се нарежда между едни от най-големите български вносители на компютърна техника втора употреба. 

В портфолиото ни ще намерите разнообразие от компютри, монитори, лаптопи бизнес клас както и допълнителни компютърни компоненти от цяла Европа и САЩ. Производителите, с които работим - HP, Lenovo, Dell и Fujitsu – са доказани марки със дългогодишни традиции и сигурно качество.

Благодарение на добрата партньорска мрежа изградена с годините, имаме възможност да предлагаме едни от най-добрите реновирани, компютърни техники. Нашите компютри не са просто „употребявани компютри“, те са компютри с история. История, която ние документираме до последния детайл. Нашата мисия е да помагаме на клиентите си да изберат най-подходящата компютърна техника от висок клас според специфичните им нужди и то на достъпни цени.

Ние даваме втори шанс на първокласна компютърна техника, с което спомагаме развитието на кръговата икономика в България.

Довери се на компютрите с история - гига качество на микро цена!

ЧАСТ ОТ НАШИТЕ УНИКАЛНИ ПРЕДИМСТВА

Дългогодишен опит 

Имаме дългогодишен опит на пазара за компютърна техника, както в страната, така и в чужбина 

Разнообразие

Благодарение на отлично поддържаната ни складова база и екипа ни от професионалисти и консултанти, ние можем да ви предложим точната компютърна техника за вашите разнообразни нужди, веднага

18 месеца гаранция

Предоставяме до 18 месеца гаранция за всяка закупена от нас техника и извън гаранционна поддръжка на компютърната техника

Лицензиран Windows

Предлагаме лицензиран Windows на много добра цена с всеки компютър, който ние инсталираме безплатно или ви предлагаме видео инструкции, ако предпочитате да направите инсталацията сами

Impacto ПОДХОДЪТ

Ние от Импакто внимателно избираме техниката от нашите дистрибутори. При получаването и, следва, внимателно да я преглеждаме, нашите сервизни техници тестват и оценяват всеки един продукт по отделно.

При покупка на продукт от сайта на Импакто, преди да изпратим поръчката към клиента, нашите търговски представители се свързват с него, за да потвърдят поръчката и да се обсъдят детайлите по нея (ако има такива).

Пратката следва да бъде изпратена по куриер. Всяка пратка се получава с опция тест и преглед (ако продуктът го позволява).

01

Получаване на партида с лаптопи от чужбина

02

Тестване и оценяване на всеки продукт

03

Изпращане на лаптопа към клиента с гаранция

Отзиви от клиенти

Какво казват нашите клиенти за нивото на обслужване и качеството на предлаганата от нас компютърна техника.

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 199450 лв.

Windows

Вземете легален Windows на изгодна цена

Гаранция и сервиз

Всички наши продукти са с гаранция

Купи на изплащане

Може да закупите всеки наш продукт на изплащане

Не пропускай най-атрактивните предложения.