Гарантирано от Импакто

Impacto е компания която се занимава с директен внос на висококачествена компютърна техника втора употреба от Европа. Създадена през 2003-а година, компанията е сред лидерите в директния внос на компютърна техника втора ръка. 

Защо избрахме да внасяме точно от тази част на света?

На територията именно на европейските държави компютрите се конструират с качествени части, което предполага и по-дълъг експлоатационен живот. 

На базата на дългогодишния ни опит и стабилната партньорска мрежа, която сме изградили, можем да избираме само измежду най-качествените изделия. В същото време сме разработили система, включваща над 20 показатела, посредством която селектираме техниката. Всички компютри със сериозни софтуерни и хардуерни забележки, се връщат на доставчика и не се предлагат на пазара от Impacto. 


Тестове за качество

При всяко ново зареждане, екипът ни от професионални техници преглежда всяко изделие и провежда над 10 теста за качество. А преди да стигне до пазара, всеки компютър преминава преглед, обезпрашаване, смяна на паста и всичко необходимо за оптималната работа на техниката. При необходимост ъпгрейдваме системите, за да бъдат, компютрите които предлагаме, по-конкурентни на сегашните изисквания за бързина, производителност и потребителско изживяване. 

Мисията на Impacto е да предлагаме предварително подбрана и реновирана техника втора употреба, за да помагаме на клиентите си да се сдобият с висок клас бизнес компютри с много по-добри характеристики и изпитано качество на много достъпна цена.

В Impacto предлагаме лицензиран Windows на много добра цена с всеки компютър, който ние инсталираме безплатно или ви предлагаме видео инструкции, ако предпочитате да направите инсталацията сами.


Богато разообразие на компютърна техника

Ние гарантираме богато разнообразие от продукти, които можете да закупите директно от магазина ни в Пловдив или онлайн. Опитните ни консултанти ще ви насочат към правилния избор за вашите нужди, независимо дали искате да купите един компютър, да оборудвате офиса си или да заредите магазина си с техника. 

В складовата ни база в град Пловдив, поддържаме богато разнообразие на компютърна техника, което гарантира на всеки потребител възможността да получи, избраните от него артикули, без да чака нова международна доставка. А за тези, които не са жители на град Пловдив, доставяме до посочените адреси с помощта на куриерски услуги. За максимално предпазване на стоката по време на транспортирането ѝ, я поставяме в специална опаковка, която я предпазва и не позволява нараняването ѝ. 


Преглед и тест на пратката

Всеки наш клиент има право да прегледа и тества стоката и да ни я върне ако не е удовлетворен. 

Impacto предоставяме до 12 месеца гаранция на нашите продукти и възможност да направите покупка на разсрочено плащане. 

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки над 199450 лв.

Windows

Вземете легален Windows на изгодна цена

Гаранция и сервиз

Всички наши продукти са с гаранция

Купи на изплащане

Може да закупите всеки наш продукт на изплащане

Не пропускай най-атрактивните предложения.